tisdag 14 april 2009

Sådär ja. . .


. . . Nu tror jag att min anmälan till universitetet är klar,har sökt 14 (!) olika program!:) ha ha så det blir svårt att välja ifall jag kommer in på alla;) Synd att man inte får veta någonting förrän i juni någongång. . . Bara att vänta! Ifall jag blir någon känd och betydelsefull person så ska jag ändra på det där systemet, man flyttar ju trots allt sitt liv till en annan plats och det kräver ju både tid och planering. . . *Godnatt*

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej plutt!!

Jasså så nu har du sökt. tänkte på det förut om du skulle söka elle inte :P...själv sitter ja oxå o har tänkt söka men sidan funkar ej så får se hur det går med det :p hehe! har tänkt söka gbg iaf...men vet inte om jag ska plugga elle inte men tänkte söka iaf :)
jag e typ sjuk nu fast jag jobbar ändå:( har svullen hals o ont i hela kroppen buhuuu synd om mig :( e som en liten bebis vill nån ska ta hand om mig :P vill inte vara sjuk nu sista tiden. jobbar bara två dagar till o sen ska vi packa ihop allt så e vi klara :) sen e det semester som gäller :) sen kommer ja hem till er mina godingar!! massa pussar på er!